Hlavní navigace

Názor k článku Prodejci sýrů slibovali slevu a přitom zákazníky šidili od dave_007 - Na beznych sobotnich trzich ve Francii prodavaji syry...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 9. 2014 10:37

    dave_007 (neregistrovaný)

    Na beznych sobotnich trzich ve Francii prodavaji syry syrarny. Syrari jsou zcela bezni, vetsinou usmevavi lide s umastenou zasterou. Ackoliv je jejich nabidka cca 10x chutnejsi nez cokoliv, co lze koupit v CR, nikdy jsem nezazil, ze by hovorili o 'luxusnich syrech'. Po luxusu by clovek v syrech, a zrejme i v celem odvetvi, nenasel ani rezidualni stopy: Syry jsou vyrobene obycejnymi lidmi ze zcela obycejnych surovin kysanim, plesnivenim, zranim atd. A ty nejchutnejsi dost odpudive smrdi.

    To jen ruzni vykukove, preprodavajici kdo vi jake syry kdo vi odkud, se snazi nalakat naivni duverivce na 'luxus'. Nechapu, ze jim to vubec nekdo zere.

    Nicmene, jsem rad, ze takovi 'experti' existuji. Clovek tak nemusi ani prilis premyslet a vi, cemu se obloukem vyhnout. Pridavne jmeno 'luxusni' se pro mne stalo temer 100% spolehlivym indikatorem cehokoliv krajne podezreleho.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).