Hlavní navigace

Názor k článku Proč u nás není kvalitní hovězí? od Tonda - Tak to se na tipy těším, měl jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2012 15:00

    Tonda (neregistrovaný)

    Tak to se na tipy těším, měl jsem představu dát si do spodní části chladničky bedýnku s ledem nebo tak něco. Zajímá mě zda raději použít vakuově balené maso nebo zda lze bez problémů použít volně prodávané maso a jak jej před uložením ošetřit.

    Nezpochybňuji, že to mohou prodávat běžné obchody, pokud by chtěly. Já měl spíš na mysli právě tu skutečnou běžnou dostupnost, která se omezuje na úzce zaměřené prodejny jako zmíněné Sklizeno.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).