Hlavní navigace

Názor k článku Proč neočkujeme dceru od Boží dítě - Malý rozbor, dle mdlých informací získaných z Wikipedie....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 4. 2015 12:22

    Boží dítě (neregistrovaný)

    Malý rozbor, dle mdlých informací získaných z Wikipedie. Páter (Antonín) Koniáš:

    Žil sice v době kdy satan neměl moc a vliv srovnatelný s dnešním. Nicméně byl zaměřením proti reformaci, tedy proti návratu k původní zvěsti, informaci a představení Boha; tedy něco jako dostatečnost písma (sola scriptura) a od toho odvozená solas jednoznačně odmítal. Naopak prý bludné knihy (nevím o co šlo, možná dělal dobře) nahrazoval katolickými.

    Pokud vezmu v úvahu, že katolíci již velmi dávno prakticky opustili slovo Boží a zaměřují se jen na uměle vymyšlenou tradici (na které má zcela nepochybně hlavní podíl satan-odpůrce a démoni), pochybuji že by vůbec vyslovil něco podobného co jsem zde vyslovil já. Je sice pravda, že mnoho katolíků i navzdory organizici ve které se sdružují, se dokáží alespoň občas (je-li jim dána příležitost) vracet myšlenkově k Božímu slovu (které je naprosto dostatečné pro pochopení, bude-li to vůle Boha), ale rozhodně pochybuji, že by mezi námi dvěma mohlo být něco zásadního co máme společného. Vám to tak ale připadat může.

    Podle toho co o něm čtu to byl násilnický barbar propadlý zlu, Bohu musel být nelibý, satatnův nohsled a pohůnek. Vy ho možná znáte jen proto, že vám byl podstrkován komunisty (a sděleno vám o něm kdo ví co), to také byli a jsou odpadlíci od Boha (ti dnešní, oficiální straníci, se snaží víru zkoumat, kdo ví z jakého důvodu) a satanovo následovníci (dnešní lidé snažící se být hybateli světa jsou ale ještě horší, ale to bylo proroky zvěstováno a není na tom nic nepochopitelného).

    Takže, ne. S někým podobným mne rozhodně nesrovnávejte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).