Hlavní navigace

Názor k článku Příznaky ADHD v dospělosti nemizí. Sorry… od ADHDpostizeny - Zni to vtipne, je to pravda, sam mam...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 7. 2016 23:35

    ADHDpostizeny (neregistrovaný)

    Zni to vtipne, je to pravda, sam mam tez tuto nemoc ale v praci uz tohle fakt vtipny neni :( O to vic, pokud je to prace, kde se clovek dostane, celkem by ji rad delal ale propusti ho prave pro tohle. Psychika to proste nedovoli a ani ty meditace prilis nepomuzou, jen kratce. Je taky hodne druhu, mate to jako kdyz ma nekdo schizofrenii, kazdej je tez jinej i kdyz tito lidi maj vzdy neco spolecny. Proto se jim dava invalidka, ty lidi chodi ke komisi a jen tak pro legraci by jim to nikdo nedaval.

    V USA je tez na to invalidni duchod na ADHD, urcite ne jen tak pro legraci. Placani zdejsich v diskuzi, jak staci naplacat a je to v poho, urcite nepomuze. Ne vzdy ten clovek je hned agresivni hajzlik.
    Funguje to tak, ze vam vynechava psychika, pamet, mysl, tam kde to zrovna nejvic clovek potrebuje. Uvedu priklad... zepta se te kolega v praci kolik je hodin? A ty nemocnej mu reknes: to me hraje music co :D

    Pokud to udelas u vic pripadu a u klientu, koncis. Cilene nikdo nebude tohle delat, zvlast u prace co by mu jinak sla. S tim u jistych lidi souvisi napr dyslexie, dysgrafie (normalni lidi nerozumi vasemu textu a pod). To je to ADHD. Pozor, nekdy je to lepsi, proto jindy takovej clovek vam muze chvilku prijit soustredenej, relativne ze napsal vety dobre a pod.

    U vztahu potom vybusnost, neporozumeni, myslenky na vrazdu (u pozdejsiho stadia).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).