Hlavní navigace

Názor k článku Přístroje alternativní medicíny - okleštěná parodie přírodních věd od Linda - Nechápu, jak někdo může brát seriózně článek, kde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2012 0:45

    Linda (neregistrovaný)

    Nechápu, jak někdo může brát seriózně článek, kde novinář neřekne nic podstatného a sáhodlouze tam řeší problém, že sekretářka pracuje ve firmě pouhých pár měsíců a že mu odmítla vysvětlovat, jak je to s přístrojem a certfikací a vším možným... nevím co očekával. Nevím no, podle mě je docela normální, že ho sekretářka odkáže na pana doktora, tedy na osobu kvalifikovanou, když jí požádá v podstatě o rozhovor. A když se nedovolal, měl napsat mail.

    Pak mě dostává informace ohledně toho, že toho moc nezjistil o přístrojích Oberon a Metatron ( btw, jsou to identické přístroje, jak se mi podařilo zjistit během asi hmmm 5 minut? aneb Metatron je Oberon... složité, nicméně nejsou to dva různé přístroje ) stejně jako není pravda, že o nich nejde nic zjistit. Čistě zkusmo jsem zkusila napsat několika aktivní uživatelům i přímo výrobci ohledně informací. Je zajímavé, že mě do pár dnů přišla odpověď skoro od všech a pan autor u nich nepochodil. Čím to... hm...

    "Jejich prodejce je těžké kontaktovat. Jejich weby připomínají svou strukturou link farmy s množstvím opakujícího se obsahu. Už tohle by mělo na racionálně uvažujícího člověka působit jako varovný signál."
    Zajímavé. Zase... zadala jsem si přístroje co tu zmiňuje... prošla jsem si spoustu jejich webů... žádný problém. Zkusila jsem kontaktovat výrobce. Žádný problém. Tenhle seriózní novinář je vážně kus, jak to jen dělá, že se mu nic nedaří :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).