Hlavní navigace

Názor k článku Éčka nejsou jen emulgátory – k čemu slouží přídatné látky v potravinách? od Jiří - Potraviny bez éček vyhledávám už proto, že kvalitní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 1. 2012 8:08

    Jiří (neregistrovaný)

    Potraviny bez éček vyhledávám už proto, že kvalitní čerstvé potraviny žádná éčka nepotřebují. Kdyby nebyli distributoři líní rozvážet mléčné výrobky a pečivo denně, jak tomu bylo před lety, nemusely by tam být žádné konzervanty. Kdyby lidé nechtěli být šizeni tím, že se potravina vydává za něco jiného, nemusela by tam být barviva. Kdyby se nešetřilo na vajíčkách, šlo by to často bez emulgátorů. A tak dále. A proč jsou konzervanty i ve vepřové konzervě nebo v mražených výrobcích, to opravdu nechápu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).