Hlavní navigace

Názor k článku Povinné očkování nelze vynutit, o dítěti rozhodují rodiče od Taky skoro doktor - Vymýšlet něco nového je zbytečné. Představte si váš...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2013 14:28

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    Vymýšlet něco nového je zbytečné. Představte si váš návrh v praxi. Do 1 měsíce hlásím třeba i hnis v oku po 1 měsíci a 1 týdnu už nehlásím horečku neznámého původu ? No vidíte a já bych jí třeba stopro hlásil. Tak to taky nezafunguje jak předpokládáte.
    Nastavit totiž ty parametry výběru komplikací ať časové nebo symptomatické špatně ,by také mohlo znamenat , že data budou zkreslená jako je tomu doposud.Kdyby se měli hlásit všechny děti , které při očkování pláčou a mají až hysterické reakce byl by systém tak zahlcený , že by ho armády úředníků vyhodnocovaly ještě 100 let. Vy jste se někdy setkala s dítětem , které se při očkování usmívá a je v pohodě? Něco jiného je když v noci po očkování dostane tu teplotu. Ale co když tu teplotu dostane až po 2 měsících? Budete se přiklánět k názoru že to má souvislost s očk, nebo hledat jinou příčinu?
    Pokud tu příčinu odhalím a budu přesvědčen , že se nepletu , pak nevidím důvod to hlásit. Pokud si nebudu jistý pak do možných příčin zahrnu i reakci po očkování ačkoliv se jedná o větší časový odstup. Ale to bohužel musíte nechat na lékaři.
    VB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).