Hlavní navigace

Názor k článku Povinné očkování nelze vynutit, o dítěti rozhodují rodiče od Taky skoro doktor - Kdyby jste chtěl aby lékaři přistupovali k léčení...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 9. 2013 18:55

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    Kdyby jste chtěl aby lékaři přistupovali k léčení stejným způsobem jako k hlášení do VAERS žádný by nikdy nikoho nevyléčil . Jak by vůbec mohlo léčbu začít když by si nebyl jistý který postup nebo který lék použít.Co když se za diagnózou skrývá naprosto neznámá příčina která je sice zanedbatelně pravděpodobná ale podání léku na diagnostikovanou nemoc by mohlo pacientovi ublížit. Příkladů takových kombinací je bezpočet.
    Doktor musí zjistit příčinu přesvědčit sám sebe , že jeho postup je správný a začít. Pokud na sebe bere toto riziko a pacienta úspěšně vyléčí , nechte na něm taky to riziko , že může rozhodnout i o tom zda příčina komplikací byla jiná než reakce po očkování. Jinak to totiž nedává žádný smysl.
    Pokud se vyskytne příznak, který se dá vysvětlit několika možnými způsoby vč. reakce na očkování , nebo se lehce vysvětlit nedá pak šup s ním do VAERSu.
    Podle názorů některých lidí může být reakcí na očkování cokoliv a kdykoliv. To ale také nedává smysl.
    Nevím jak určit např. časovou souslednost ( hodina ? den? rok? ) protože skoro všichni jsme byli očkováni a pokud někdo tvrdí , že výskyt autismu v pozdější době ( to jsou ty roky ) má souvislost s hliníkem ve vakcínách. Pak můžu paradoxně prohlásit , že za úmrtím na stařeckou sešlost je povinné očkování v 1 roce , protože kdyby mi očkování nezničilo imunitu mohl bych tu být o 10let déle.A hned máte možnost vložit další případ do VAERS.
    Je to přitažené za vlasy , abych vám objasnil v čem spočívá ta lapálie s touto databází a proč na to doktoři a ne jen v Česku kašlou. Jak jsem řekl myšlenka je to dobrá ale bohužel utopická a těžko realizovatelná. ( což byl možná komunismus taky)
    VB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).