Hlavní navigace

Názor k článku Potravinové doplňky: Byznys odvádějící lidi od užívání skutečných léků od mudr.p.chyle@volny.cz - SOUHLASÍM. Před listopadem 1989 v lékárnách byl sice menší...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 6. 2017 17:52

    mudr.p.chyle@volny.cz (neregistrovaný)

    SOUHLASÍM.
    Před listopadem 1989 v lékárnách byl sice menší výběr léků, ale fungovaly! Nejlepším prostředkem proti virům byl CHINASCORBIN, který se ovšem přestal vyrábět, protože je nutno vydělávat na prodeji neúčinných rádoby léků.
    Mezi potravinovými doplňky se nachází OVOSAN, který je opravdu ÚČINNÝ - byl jsem u počátku zkoušení surového OVOSANU - vyzkoušel jsem ho na sobě požíváním surového sušeného extraktu; postupně během dvou týdnů uschnul a odpadl měkký pigmentovaný bradavicovicový útvar na šíji poloměru asi 4 mm a výšky půl cm. OVOSAN pomáhá odstraňovat nejen maligní buňky, ale také staré a opotřebované. Při zkouškách toxicity OVOSANU pokusné myšky přežívaly o 25% déle než kontrolní, OVOSAN má tedy účinky omlazující.

    V USA se mluví o tom, že v analogii biblickému armageddonu jsme nyní vystaveni Pharmageddonu velkých farmaceutických firem, které vydělávají na lidském utrpení. Od roku 1949 v USA platí zákon, že lékař, který tvrdí, že léčí nemoc příjde o licenci, protože smí pouze upravovat příznaky (symptomy) nemoci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).