Hlavní navigace

Názor k článku Potravinové doplňky: Byznys odvádějící lidi od užívání skutečných léků od AntiVitalista - Ono asi i méně Havla v článcích. Ten...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2013 9:37

    AntiVitalista (neregistrovaný)

    Ono asi i méně Havla v článcích. Ten pán, ač znalosti zcela jistě má, se buďto v poslední době pomátl na rozumu, nebo se docela (jako zřejmě osoba známá - hahaha) sprostě nechal koupit.

    Pokud snad myslí, že je třeba (v různých oblastech, to nemluvím jen o tomto zbytečném článku) trochu přehánět a zjednodušovat na maximum, aby jeho ovlivnění fungovalo... Zvolil podle mne naprosto nevhodnou cestu.

    Není to první mizerný a pochybný článek na Vitalii (myslím od něj, Vitalie je plná mizerných a zbytečných článků, informacemi to nazvat nelze). U mne je však tohle a článek o "CZ" mase, ten poslední článke který jsem od pana Havla začal číst.

    Ať se radši vrátí k houbám a dalším neškodným věcem, tyto články byly dobré a nešlo v nich za nic lobovat ani lidi motivovat k nějakému způsobu chování, nebo cokoli obhajovat. Nepotřebujem říkat co je správné a jak to má být.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).