Hlavní navigace

Názor k článku Potravinové doplňky: Byznys odvádějící lidi od užívání skutečných léků od Q - ano, ale pravda je, že je lepší dát...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2013 22:51

    Q (neregistrovaný)

    ano, ale pravda je, že je lepší dát více za kvalitní potraviny než se pak honit za potravinovými doplňky, business je zde trojí: vydělat na ošizení potravin (málo hnojiva, zvětšování plodů, nezralost, skladování), vydělat na potravinových doplňcích, doplňující, to co v potravině chybělo, ale chybět nemělo a léky léčící následky takového života. Řešení je úplně jinde a sice v přísné regulaci v oblasti kvality potravin a to s důrazem i na jejich výživnou hodnotu a návratu k tradičnímu zemědělství = více přirozených hnojiv, méně chemie a pesticidů, méně náhražek ve výrobcích (=méně babiše)..

    že ta voda předchází dehydrataci byste opravdu musel prokázat, soudruzi možná nebyli tak hloupí jak se na první poled může zdát, ono jde totiž o to, dehydrataci KDY? šlo by to vykládat i tak, že pokud se napiju této konkrétní vody, tak vydržím bez vody déle než když vypiju stejné množství necertifikované vody..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).