Hlavní navigace

Názor k článku Poklesy protilátek po očkování až „na nulu“ jsou normální od Rha Mantkrea - . Proč se vlastně očkuje? Aby se předešlo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2015 16:17

    Rha Mantkrea (neregistrovaný)

    . Proč se vlastně očkuje? Aby se předešlo onemocnění. A co způsobuje onemocnění? Viry, bakterie? Ne. to jsou jen živé organismy, které si lebedí tam, kde se jim daří. Co tedy způsobuje naše onemocnění?

    Vážení přátelé. My sami. Vlastním přístupem k životu. Pokud se lidé chovají jako mor - tak mor vypukne. A dříve se tak lidé chovali, a tak umírali lidé jeden za druhým na mor. Pokud se lidé chovají jako rakovina, tak vypukne rakovina u těch jedinců, co se tak chovají. A proto je toliko rakoviny. A co hlásá reklama v televizi?

    Nabízí vakcinaci jako prevenci proti rakovině děložního čípku. A co je tedy u žen rakovina děložního čípku? To stejné jako u mužů rakovina prostaty. A jak toto onemocnění vzniká? Toto onemocnění se objevuje tam, kde je zadržovaný tok lásky při sexuálním aktu. čili sexuální akt je pojímán jenom jako těžce fyzická záležitost, kde si navíc nárokujeme sexuální akt jako povinnost druhé osoby vůči vám samým. Bývalý partner stavěl sexuální akt právě do této pozice a ejhle...... Takže pomůže vám jakákoliv vakcinace jako prevence proti onemocnění, včetně vakcín proti chřipce?

    Ne. Tou prevencí jsme my sami a náš přístup k životu. Protože bakterie a viry jsou živé organismy a když se vyvine vakcína, prášky, tak viry a bakterie začnou mutovat a stávají se rezistentními vůči stávajícím prostředkům. Prostě také chtějí žít. A proto se objevují nové kmeny. A jistě vám teď dochází to, že bez bakterií a virů by jsme nežili ani my sami. Protože nám pomáhají třeba při trávení. Nemoci, neboli NE - MOCI si způsobujeme samí přístupem k životu. Jak se chováme k sobě, že sobě nenasloucháme. A když změníme přístup, vztah sami k sobě dochází k zázračnému uzdravení. Proto bych už dnes dítě očkovat nenechala. A měla by to být volba každého z nás pro co se rozhodne. Očkovat, neočkovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).