Hlavní navigace

Názor k článku Plísňové sýry: V čem se liší camembert a hermelín od tsd - Paní Krbcová. není autor jako autor. Trošku jsem se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 3. 2017 19:03

    tsd (neregistrovaný)

    Paní Krbcová. není autor jako autor.
    Trošku jsem se začal zajímat a ejhle.
    V článku od paní Čepelíkové jsem objevil tvrzení pana Miloše Kvasničky, které vám a autorovi tohoto článku nejen, že nedává za pravdu, ale přímo si obě tvrzení odporují.

    http://www.vitalia.cz/clanky/vyroba-domaciho-syra-si-zada-dovolenou/

    "Chcete tvaroh? Prosím
    Jinak sýrová sada nemusí sloužit jen k výrobě sýra, když si s ní pohrajete, můžete si doma vyrobit i tvaroh. Základ je stejný, mění se jen výrobní proces. „Pokud budete srážet mléko pouze při 20–22 °C přes noc, vyrobíte spíše tvaroh. Použijte přitom však jen 1/3 syřidla,“ radí nám Miloš Kvasnička. Čerstvé sýry a tvarohy k sobě totiž mají velice blízko. Tvaroh je srážený kyselým procesem a částečně syřidlem. Sýr hlavně syřidlem a kysá pro chuť a konzistenci. Tak až budete chtít před rodinou zazářit a v diáři budete mít šestihodinovou díru, pusťte se do díla."

    Kdo tedy má pravdu autor 1 nebo autor 2. Již jsem se s články, které si navzájem odporují na vašem serveru setkal. Vaš odpověď, že vítáte názorovou pestrost jaksi neobstojí, protože jen jeden autor má pravdu a pokud hlásá nepravdu, je to tak trochu i váš problém.
    tsd
    P.S. myslím, že pan Havel by měl jít do učení k panu "Dolomiti" a nebýt si tak jistý svými názory a už vůbec je neprezentovat takovým arogantním způsobem. To si můžu dovolit např. já - anonym. Měla byste mu strhnout prémie za balamutění čtenářů. :-))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).