Hlavní navigace

Názor k článku Pivo z tanku je jako polévka z pytlíku od Začátečník - Díky za odkaz. Fórum znám, ale dlouho jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2013 10:25

    Začátečník (neregistrovaný)

    Díky za odkaz. Fórum znám, ale dlouho jsem ho nečetl. Vidím třeba že tam přispívá i Mosquit, tak ho projdu. Přispívat nebudu a tedy ani pokládat dotazy, protože se nechci registrovat registrovat.

    Nebylo by to první "odborné" fórum kde bych se zbytečně registroval. Hodnotné informace na odborně zaměřených fórech, i přes stovky návštěvníků denně, jsou mnohdy žalostné. Navíc bývá problém (zabere to mnoho času) prostudovat stará témata.

    Chodím čas od času i na jiná místa v Internetu, kde se diskutuje o ledasčem, a občas se řeč stočí i na pivo. Rozhodně tam lidé s pivem nějaké vlastní zkušenosti mají.
    Z lidí co znám a dělají si pivo sami, všichni postupem času přestala experimentovat (někdo experimntoval více jiný méně) a prostě si nakupují polotovary (většinou od pivovarů, které je ale nutí k určitému minimálnímu odběru, a ještě musí každou surovinu nakupovat u jiného pivovaru) a vaří pivo klasicky, tak jak je to dnes běžné.

    Pokud chcete znát nějaká další dobrá místa na Internetu zaměřená na pivo, tak pod odkazovým článkem o vaření domácího piva (http://www.jakpracovatdoma.cz/vareni-piva-doma/) je uveden celý seznam zajímavých míst.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).