Hlavní navigace

Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Veterán - autor - Už jste jedli dršťkovou polévku z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2011 17:13

    Veterán (neregistrovaný)

    autor - Už jste jedli dršťkovou polévku z ředkve?
    Já jsem se na ten recept podíval. A je to stejný, jako se jindy doporučuje pro jarní kuchyni, ale s popisem ředkvičková polévka, bez té přípony dršťková. A tak je to jednou zdravé a chutné a podruhé ostuda kuchyně.

    Obdobně otázka, proč používat suroviny a pak je upravovat tak, aby je nikdo nepoznal.
    Autore, už jste někdy slyšel název kuře ala bažant? A co doporučování sóji, jako náhrady za maso?

    O rajčatové polévce z kečupu nic nevím. Ale rajčatová polévka z kupovaných rajčat se jí jistě vyrovná. Když to srovnám s tím, co mi vyrostlo na zahradě, tak ta kupovaná se hodí maximálně do kompostu - bez chuti a zápachu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).