Hlavní navigace

Názor k článku Parmezán – ušlechtilý kmet mezi sýry od Raptor - Známý se prohlašuje za gurmána. Nedávno si dal...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 7. 2010 12:10

    Raptor (neregistrovaný)

    Známý se prohlašuje za gurmána. Nedávno si dal k nějaké feferonkové pizze (!) nějaké „víno za 150“ (!) a divil se, proč je mu tak nějak šoufl… Magor.
    Lidi jsou různí a někteří – a není jich málo – divní. A pak nám, normálním labužníkům, říkají, že jsme divní.
    Kdo dává do jídla kečup nebo zabíjí víno tunou feferonek by se vůbec neměl do vaření montovat. Rozhodně bych to nečekal v článku o parmezánu. Celkem pecka.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).