Hlavní navigace

Názor k článku Pacienti pátrají na internetu a ubližují si hloupostmi od Jarda_P - Tak Internet je mozna plny blbosti, ale mezi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 7. 2015 21:49

    Jarda_P

    Tak Internet je mozna plny blbosti, ale mezi lekari je tolik "odborniku", ze clovek udela lepe, kdyz si o problemu najde nejake informace sam. Internet je jedna z moznosti a clovek holt bude muset aktivovat selsky rozum a ty blbosti vytridit.

    Odbornici zabili ve spitale moji sestrenici, bylo ji nejakych osm let. Odbornice zabila meho znameho, kdyz mel astmaticky zachvat a ona, ac varovana, mu pichla injekce jako pri infarktu. Dalsi odbornik pretrhl pater jedne moji zname, kdyz se narodila. Odbornici take lecili Liz Taylor tak, ze uzivala nejakych 160 ruznych pilulek denne a malem na to zhebla. Takze slepa vira v odborniky se nevyplaci o mnoho vice nez slepa vira v to, co se pise na Internetu. Doktorem by chtel byt kdekdo, ale ac jsou mezi nimi opravdovi machri, je mezi nimi take mnoho tech, kteri by udelali lepe, kdyby se chopili kostete, kterym hned tak nekoho nezabiji. A clovek predem nikdy nevi, na koho narazi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).