Hlavní navigace

Názor k článku Očkování, školky, ministerstvo a soudní ochrana Velkého kulového od eva - Musím říct, že i mne dr. Vavrečka docela...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2016 0:43

    eva (neregistrovaný)

    Musím říct, že i mne dr. Vavrečka docela zmátl a musím souhlasit s prof. Jandou, že je to "těžký kalibr."

    Nicméně teprve na základě jeho nformací jsem se skutečně začala zajímat o očkovní více a čím více se ptám a hledám, tím více se přikláním na stranu očkování.

    Očkování prokazatelně, vyčíslitelně zabránilo v šíření smrtících a nebezpečných nemocí - může se to komukoliv nelíbit, ale to je objektivní fakt.
    To, že je někdo postižen očkováním, je v drtivé většině případů subjektivní, neprokazatelná domněnka.
    Pořád někdo chce, aby mu doktoři, stát, vakcinologové… dokazovali, že očkování neškodí. Proč to neotočit - dokažte vy, že škodí. Ale ne tak, že někdo má nemocné dítě a protože se porucha/nemoc objevila v časové souslednosti s očkováním, musí to být v jeho důsledku a všem o tom na internetu poví, dítě ukáže, vzbudí emoce. Předložte objektivní čísla a neprůstřelný důkaz souvislosti očkování-narušení zdraví.

    Předložte mi objektivní, ověřitelný důkaz, že když přestaneme očkovat třeba spalničky, vůbec nic se nestane, ba budeme na tom lépe. Že nestoupne ani neklesne počet nemocných či mrtvých. To všechno, co tu prezentují odpůrci očkování, jsou jen domněnky a přání, nic z toho není ověřitelné. Ohánět se západními společnostmi, kde se čas od času ukáže, kam nezodpovědnost vede, je zavádějící. Celý systém očkování měl od počátku výborné výsledky. Nikoliv proto, že velké zdravotnické zákony byly z pera komunistů a nebyla umožněna dsikuze, ale proto, že provorepublikoví lékaři drželi krok se světem.

    Vůbec nechápu, že jsem to mohla nevidět, až dr. Vavrečka mi otevřel oči. Očkování má být povinné, protože jeho efekt je nezpochybnitelný. Pokud někdo má prokazatelné důkazy o opaku, ať je předloží, pochybuji, že by si v dnešním mediálním světě nenašly cestu na povrch.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).