Hlavní navigace

Názor k článku Očkování proti rakovině děložního čípku nyní pouze dvěma dávkami od xf - A mě by zajímalo, když to jsou takoví...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2015 20:03

    xf (neregistrovaný)

    A mě by zajímalo, když to jsou takoví borci, a my jen hloupí amatéři, kde udělali soudruzi chybu, že roky měla být optimální dávka 3, a dnes najednou 2.

    Kromě toho ono je hezké, že i kdyby byla skutečně v tomto věku nejlepší imunitní odpověď, ať už to znamená cokoli, tak to v tomto věku nepotřebují, a účinnost se věkem vytrácí. Asi. Tedy on to nikdo pořádně neví. Vše je prý pečlivě testováno.... jen ty výsledky nasvědčují něčemu zcela jinému.
    Takže podle tsd má pacient zbytečně riskovat nežádoucí účinky... Asi jako by se měl člověk přejíst k puknutí rohlíků, protože jsou zrovna v akci za 90 haléřů. Stejná logika.

    Mě děsí, a tím ho nechci urazit, to prostě jen konstatuji skutečnost, dostat se k němu jako pacient. Machruje, ale většina doktorů není ani schopna elementární úvahy: obranná reakce těla na chřipku je zvýšená teplota. Acilpirin snižuje teplotu. Dát si ty dvě věci dohromady. Oni to předepisují.
    Kdysi jsem se o tom bavil s kamarádem medikem, a říkal že ho to také napadlo, konzultoval to na fakultě, a kapacity se po zamyšlení usnesly, že je to blbost, předepisovat na chřipku acilpirin, vyjma horeček nad 39°C. No jo, ale velká část doktorů není schopna ani tak elementární úvahy. A jsem si jist, že tsd mezi ně patří.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).