Hlavní navigace

Názor k článku Očkování proti neštovicím – záhada hlavolamu od Mimoň - Výhrady proti článku nemám, ale jen bych rád...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2013 10:33

    Mimoň (neregistrovaný)

    Výhrady proti článku nemám, ale jen bych rád lékařům (a bohužel i některým lidem) připoměl:

    1. Exaktní přístup a hodnotné informace od lékařů očekáváme.
    2. Naše svoboda ale nesmí být nikdy a za žádných okolností omezena. Pokud k tomu dojde je na místě jakékoli adekvátní protiopatření. Tedy nabude-li někdo dojmu, že jde o život...

    P.S.
    Pane Vavrečka. Ten váš ministr (nebo co za kašpárka) pro EU měl postupovat úplně stejně. Uvolnit veškeré informace, schválit "lék" k použití, nastavit přiměřenou cenu, zablokovat reklamu a nechat to na lidech - zda budou mít zájem.

    Nanejvýše byste mohli sledovat situce za kterých se lidé pro očkování rozhodují. Abyste pochopily jejich důvody. Případně, na základě dalších sledování zda se jim daří dosáhnout požadovaných cílů, jim potvrdit zda to funguje (z globálního hlediska).
    Nevěřím, ale že by to ti lidé odpozorovali hůře, než vaše vědecké týmy. Individualita je individualita.

    P.P.S.
    K pásovému oparu bych snad jen připoměl, že vzniká po určitých (lidem docela známým) závažných onemocněních. Někdo se domnívá, že zdroj tohoto projevu (Uvádíte varicellu. Opravdu to nemohou být i jiné viry? Občas člověk zaslechne i něco jiného...) je trvale v těle postižených připraven dát propouknout nemoci a právě při významném oslabení imunity se mu to podaří touto formou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).