Hlavní navigace

Názor k článku Analýza deseti magazínů pro ženy: O čem a jak píší ženské časopisy? od Iriska - Milý pane Gilík, jakmile na Vitalii spatřím jako autora...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 8. 2011 7:41

    Iriska (neregistrovaný)

    Milý pane Gilík,
    jakmile na Vitalii spatřím jako autora pod článkem Vás, okamžitě si jej přečtu, i kdyby měl být o výskytu zelených masařek v řeznictví.
    A opět jste nezklamal - jste totiž jeden z těch velmi mála mužů (dají se spočítat na prstech jedné ruky), který když zjistí, že ženy uvažují zcela jinak a mají svůj svět, trpělivě se snaží porozumět a nezačne na nás okamžitě hartusit, řvát, dupat (prostě chovat se jako malé rozmazlené děcko), případně opovržlivě konstatovat, že "ženské jsou blbé".
    Ano, témata v časopisech pouze "srozumitelnější" formou ukazují to, o čem "složitěji" píší psychologové; totiž že ženský a mužský svět se od sebe diametrálně liší (když hartusit, chlapci, tak na Pána Boha, to on je autorem evoluce...:-D :-D ).
    Nevím jen, proč "holčičky" tento fakt berou stejně, jakože po noci přijde den a voda teče z kopce, ale chlapci neustále křičí v čele s profesorem Higginsem: "Proč ženská není chlap????!!!!"
    Přeji Vám krásný zbytek léta a už se těším na další počteníčko - pošušňáníčko od Vás.
    Vaše fanynka Jana

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).