Hlavní navigace

Názor k článku Největší nesmysly v argumentaci obhájců očkování od tsd - Kamarádština doktorka má jakou specializaci? Já, že tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2014 14:32

    tsd (neregistrovaný)

    Kamarádština doktorka má jakou specializaci? Já, že tak bezpečně odlišuje seriózní informaci o propagandy. Nechtějte proboha od chirurga nebo i ortopeda i pediatra, aby vám dokázal odpovědět na každou všetečnou otázku ohledně vakcín. Může být kapacita ve svém oboru,( o to hůř,) protože je svými problémy zahlcen a ještě aby se seriózně zabýval vlivem adjuvans na zdraví člověka? Jestli je rozumný, odešle vás za specialisty.
    Ještě jsem totiž neslyšel, že by pediatr radil ortopedovi jak má léčit zlomenou nohu u dítěte, které mu poslal.
    Pediatr se nezabývá jenom očkováním, tak od něj nechtějte, aby znal všechny taje očkování, stejně jako od něj nebudete požadovat radu jakým šroubem má dítěti ortoped sešroubovat nohu.
    Každý pediatr ví (nebo by měl vědět) všechno co o očkování vědět potřebuje. ( alergie,kontra­indikace,apli­kace, kalendář, vedlejší účinky ).
    Není jediný důvod, proč by měl dopodrobna znát všechno. Na to jsou jiní, říká se jim imunologové, vakcinologové, epidemiologové. Jejichž specializační level by měl být na jiné úrovni než u pediatra.
    Ale je módním zvykem, že už do toho mluví i homeopati, inženýři a ženy v domácnosti (většinou na mateřské)
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).