Hlavní navigace

Názor k článku Největší nesmysly v argumentaci obhájců očkování od Proti zlu - Vy si ale neuvědomujete, že to nebu tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2014 14:08

    Proti zlu (neregistrovaný)

    Vy si ale neuvědomujete, že to nebu tak ani o ČLK, jako spíše že uvidíme zda je tu ještě ČLK pro lékaře nebo lékaři pro tu vaši zvrácenou komoru.

    Dále pochopitelně uvidíme jak si na tom stojíte, jako dav (myšleno bez ČLK) i jednotlivci se selským rozumem a přístupem ke svobodě.
    Protože pokud tu alespoň někdo z lékařů za něco stojí měl by se ozvat a říci nahlas (tak aby ho všichni slyšeli a zaznamenali) co si myslí, bez ohledu na to zda je nebo není zastánce názorů paní Elekové. Když pro nic jiného, tak si alespoň mladí veřejně vyzkouší co je to hýkat jako jedno stádo, oni to z dob komančů nepamatují.

    Pak tu pochopitelně máme daleko důležitější a znalejší segment lidí než jsou lékaři, když trváte stále na těch "specialistech" (na základě jejichž vyjádření ale opět nelze omezit svobodu lidí). Opravdoví vědci a zvláště pak biologové, ti by se měli ozvat, dokud alespoň nemusí všichni své závěry podrobovat zrovna nastolené politice.
    Ten co se zde označuje za Biologa patří profesně mezi lekaře (od slova lekat) a demagogy, protože já slyšel názory již několika biologů a ti dávali, z celkového pohledu (oni jsou jinak schopni pitvat co že se v těle děje, nebo jaké existují názory na to co se děje po vpravení určité látky), Elekové za pravdu. Žádný, alespoň minimálně, poctivý soud nikdy nenajde důkazy pro to že tvrdila nepravdu. Půjde se zaštítit právě vysledky biologických experimentů a pozorováními. Podobně jste (ano, nepochybuji o vaší organizovanosti i když vy jste možná jen tupý nástroj neuvědomující si celou mašinérii) zkoušeli v minulosti diskreditovat kde koho.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).