Hlavní navigace

Názor k článku Největší nesmysly v argumentaci obhájců očkování od tsd - Vážení, máte desetkrát (ale třeba i stokrát) opakovat "nejde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2014 11:21

    tsd (neregistrovaný)

    Vážení, máte desetkrát (ale třeba i stokrát) opakovat
    "nejde o odmítání očkování."
    A o co tedy jde, když :
    Pan doktor Vavrečka píše dlouhý seriál o očkování a dokonce své "vědecké názory" vydává knižně. Rozebírá jednotlivé nemoci a očkování v mnohastránkových článcích. (aby ne, když je placen od stránky). Bojuje za zrušení povinného očkování a tvrdí, že v zemích západní Evropy je dobrovolné a mají tam vysokou proočkovanost. (to je snad jedna z mála pravd). Tvrdí, že vakcíny obsahují jedovatá adjuvans a jiné příměsi a nové studie už odhalují, jak nám hliník stoupá na mozek. (jak komu).
    A tady je ten krásný protimluv.
    1) Povinná očkování mají více rizik než by mohl být jejich přínos.
    2) Pane doktore, když prosazujete dobrovolnost, sníží se podle vás ta rizika a četnost nežádoucích účinků, když proočkovanost jak tvrdíte bude podobná jako v záp. Evropě? To asi těžko, že.
    3) Vy vybojujete dobrovolnost očkování, ale co chudáci děti těch rodičů, kteří je nechají naočkovat. Ty necháte klidně dál "mrzačit" a bude vám to jedno? Asi ano protože, cituji váš názor:

    Do mých tří alergických dětí už nikdy v životě nepřijde žádná vakcína, pokud se pro ni jako dospělí lidé nerozhodnou sami. A to se jim určitě pokusím rozmluvit. ( tak jaképak odmítání očkování )

    Copak vy, vám je hej. Uděláte s dětmi anamnézu, vyhodnotíte možné kontraindikace a máte vystaráno.
    Ale co ti ostatní, kdo jim udělá anamnézu, kdo rozezná kontraindikace, kdo posoudí riziko nákazy. No přece rodič, protože jim do toho nikdo nesmí mluvit, nebo by to tak nebylo? Chudáci rodiče co si se svobodou počnou. Asi holt budou muset navštívit pediatra a poradit se s ním.
    To musejí zatím všichni. Později už někteří nepřijdou a nechají raději děti na pospas svému rozhodnutí a svým někdy pokrouceným názorům.
    Ty názory jim naléváte do hlavy vy.

    Ještě jednou i kdyby jste opakoval 1000x, že nejste proti očkování, je to pustá lež. Zrušení povinného očkování je pro vás jen 1. etapa. Protože kdybyste nepokračovali, nemá to z hlediska zdraví dětí žádnou logiku.
    Vakcíny v sobě nesou přece větší riziko než je jejich přínos, ať už jsou povinné nebo dobrovolné.
    Je mi často vyčítáno černobílé vidění problému. Vy máte to vidění skrytě jenom černé. Bílá chybi.
    Stejně černé vidění má i pí. Eleková (zatímještěsko­rodoktor). A se svojí památnou větou:
    Očkování způsobuje alergie, astma a autismus. A děti i zabíjí.
    Tím se dostává na vaší úroveň, ať se vám to líbí nebo ne.
    Ale alespoň kolem nedělá takové opičky jako vy. ( asi se tolik nevyzná v právech jako vy a proto na své pindy dojela)
    TSD
    J

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).