Hlavní navigace

Názor k článku Největší nesmysly v argumentaci obhájců očkování od tsd - Vy jste opravdu báječný. Na příkladu dětí, které...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 11. 2014 12:51

    tsd (neregistrovaný)

    Vy jste opravdu báječný. Na příkladu dětí, které nejsou v žádném dětském kolektivu, dokazujete zbytečnost očkování dětí v kolektivech, protože nemoc stejně dostanou od dospělých. Tím je podle vás dokázáno, že nemoc dostávají hlavně v rodinách od dospělých a ne v kolektivech? Nedejte se vysmát. Vaše argumentace postrádá jakoukoliv logiku.
    Stejně tak tvrzení o časovém účinku vakcín. Dovedete si opravdu vybrat. Když budu napodobovat vaší argumentaci tak klidně prohlásím, že vakcína proti žluté zimnici má celoživotní ochranu i když ještě nedávno se nevědělo jestli ano a proto se přeočkovávala. Čas dal zapravdu vakcinačním optimistům.
    To přeci zní také hezky ne? Tak proč to v rámci objektivity nezmíníte?
    U běžného očkování proti žloutence AB je to už na spadnutí. A vy taky nic.
    Vy si vyberete černý kašel a ticho po pěšině. Klidně vám prozradím sladké tajemství že očkování proti tyfu má výdrž 20 měsíců a to ještě (Karle podrž to). A proto je to špatné? Já vám něco řeknu. Když vydržíte a podaří se vám prokázat, že některá očkování opravdu nevydrží dlouho, (jako že nevydrží) dočkáme se možná rozšíření povinného očkování.
    A ještě k té pertusi. Když rodič mohou být zdrojem nákazy a své děti tolik milují, měli by se nechat také naočkovat a to povinně. ( blbá sranda, že ano , ale má větší logiku než ta vaše komedie )

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).