Hlavní navigace

Názor k článku Nejsme diskriminováni. Problém dvojí kvality potravin je v Česku nadhodnocen od anonym - Nechci se rozčilovat, ale co se dalo čekat,...

  • 29. 8. 2019 17:12

    bez přezdívky

    Nechci se rozčilovat, ale co se dalo čekat, že? Tohle totiž nemohou nikdy přiznat... A aby udělali alespoň něco, řeknou, že 9% má jinou kvalitu.

    Dobře, tedy. Jak mi pak EK vysvětlí:
    1) proč jsou německé uzeniny i sýry mnohem chutnější,
    2) potrava po kočky - proč mi kočka u české drahé šunky uskočí, jako by v tom byla semletá jiná kočka a německých konzervách se může umlátit (mnohdy mám pocit, že bych jí tu paštiku nejraději snědl já... :-D ),
    3) český prací prášek nepere a německý ano (oboje při doporučené dávce),
    4) i ty nejlevnější německé párky obsahují maso a jsou chutné,
    5) mléčné výrobky jsou chutnější i hustší,
    6) nápoje / džusy mají úplně jinou barvu, obsahují i dužinu a chutnají skvěle
    7) u německých potravin (uzeniny, sýry, mléčné výrobky), co jsme zkoušeli byla delší doba "čerstvosti"
    ...

    A tak by mohl člověk pokračovat dál a dál. Ale podle EK je vše v naprostém pořádku... Rozumím a beru na vědomí, jdu se objednat k Chocholouškovi...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).