Hlavní navigace

Názor k článku Nejlepší bramborový salát potřebuje loupat brambory horké. A taky domácí majonézu od Lenka Krbcova - Dobrý den, děkujeme za poznámku, možná to může...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 12. 2020 13:51

    Lenka Krbcova

    Dobrý den, děkujeme za poznámku, možná to může být matoucí. Uvedený recept se ale týká skutečně domácí přípravy (jak je uvedeno), výrobci potravin používají žloutky ošetřené, pasterované. Kdo chce, může si i při domácí přípravě žloutky po domácku ošetřit, ale efekt je sporný. Lze si rovněž koupit ošetřené, pasterované žloutky i v maloobchodě. Odborníci také říkají, že riziko snižuje kyselé prostředí, tedy použitý ocet. LK Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).