Hlavní navigace

Názor k článku Náhradní matky. Donosí dítě, již i gayům od KarelE - Jen detail - " matka + otec +...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 2. 2019 13:23

    KarelE

    Jen detail - " matka + otec + děti " by asi bylo lepší. Jenže to se dnes moc neděje. Dnes to častěji bývá "matka + dítě", "matka + její partner + její děti" nebo "matka 20 let + otec 38 let + jeho děti 14 a 16 let", "matka + tři děti (každé má jiného otce) + partner, co se každý rok dva mění", "matka + manžel + dospělý syn, kterému v osmnácti matka přiznala, že ho má s jiným mužem, se kterým dvacet let udržuje milenecký vztah" atd.

    Navíc máma pracuje v dětském domově a příběhy těch dětí jsou naprosto děsivé.

    Takže ano, harmonická rodina "matka + otec + děti" by byla lepší. Jenže to je dneska tak třetina rodin, spíše méně. Takže pojďme porovnat homosexuální "rodinu" třebas se skutečnou rodinou, kde chlap ženské udělal dvě děti, nikdy si ji nevzal a kromě opíjení se začal chodit za holkama s tím, že se ve třiceti ještě necítí dospělý, chce si užívat života a ne přebalovat další dítě. Holka si prošla peklem a pak měla postupně dva partnery, kteří oba ale dost pili, takže je zase vyhodila. Teď už přes dva roky žije s mužem, který je ale ženatý a má dvě dospělé děti. Jeho manželka o tom ví, toleruje to, dokonce se navštěvují. Rozvést se ale nenechá, leda kdyby jí manžel nechal všechen majetek, což on neudělá.

    Tak tady máme hezkou rodinu "matka + syn sedm let + dcera pět let + partner se kterým jezdí na výlety a na dovolenou a občas přespí". Já vám nevím, jakkoliv jim přeju hodně štěstí, tak mi to přijde ujeté hlavně vůči těm dětem. Vyrůstají v tom, že je normální, že chlap není u rodiny. Budiž, pětina žen jsou svobodné matky. Ale ony začínají vnímat i to, že je normální, že chlap má ty rodiny dvě. A takhle "podivných" rodin bude polovina - mají se rádi, nějak to dávají, ale rozhodně to není žádná idila typu "kluk a holka se zaláskují, mají děti a žijí spolu až do smrti". A v tomhle porovnání si myslím, že rodina se dvěma maminkama nebo dvěma tatínkama docela obstojí.

    Ostatně moje rodina je na tom podobně. Maminka je vdaná potřetí, tatínek byl ženatý čtyřikrát. Mám dvě sestry, ale obě nevlastní. Ta, se kterou mám společného tatínka, to kdysi komentovala takhle: táta byl rodinný typ. Tak moc rodinný typ, že občas měl i víc rodin najednou. A v mém okolí to bylo podobné. Manželka je sice z "řádné katolické rodiny", jenže v osmnácti utekla z domova a domů jezdí na návštěvu jen na odpoledne dvakrát do roka. Nevím proč, mluvit o tom nechce, že je to prý už za ní. A podle mého psychiatra bych se divil, kolik je ještě horších případů z "řádných rodin". Proto mi "matka + otec + děti" přijde vážně jako nedostižný a nereálný ideál, ke kterém se většina rodin ani nepřiblíží. Proč se tedy mají homosexuálové porovnávat s touhle idealizovanou rodinou? O co jsou horší než skutečná rodina?

    Jestli chcete proti něčemu bojovat, tak doporučuji začít bojovat s týráním dětí, s tím jak se do dětí tlačí mindráky, se zanedbáváním péče o děti, s dětskou otrockou prací. Pokud nevíte kde začít, tak třebas u dětí, které končí v dětských domovech nebo v péči psychiatra. Je strašně absurdní, že tady někdo šturmuje do boje s homosexuálními rodinami, když má pod nosem desítky tisíc dětí, kterým každý den někdo ubližuje. Jenže o ty vám nejde, ty jsou vám ukradené. Dítě s popáleninami od cigaret vás nechává chladným. Trestat dítě pálením hořící cigaretou je totiž v pořádku, to je normální, to není zvrácenost, se kterou by bylo potřeba bojovat. Jo, jasně. Stejně tak jako je normální, že se chlap ožere, přijde domu a zbije ženu i děti. Normálka, příkladná rodina ve které by chtěl žít každý. Já vám nevím čím to je, že nám nevadí chlap co bije ženskou ("hele to je Frantova věc, já to neschvaluju, ale to je jeho věc"), ale můžeme se pos*at z chlapa co má rád chlapy. Já si myslím, že je lepší mít dva tatínky, než mít mámu a tátu, co jí bije.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).