Hlavní navigace

Názor k článku Nabourejte dětem Facebook! Policie vám poradí... od AshenCZ - Dobrý den, dovolím si nesouhlasit: Jaké bylo průměrné IQ na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2011 17:05

    AshenCZ (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    dovolím si nesouhlasit:

    Jaké bylo průměrné IQ na líbim se ti? 50-75? Tam asi dítě těžko bude (pokud něco v hlavičce má). Jaké na FB? 100 (což je průměrné IQ populace). Proč? Jsou tam všichni. ICQ máte jen na své přátele (popř. bývalé přátele apod.), tam nehrozí o moc více než na ulici nebo ve škole. Ano chaty jsou a byly svinstvo, ale FB je prakticky zruinoval. A e-maily? :D Ukažte mi prosímvás dítě, které si píše přes e-mail s cizím člověkem o tom, o čem by nemělo. Facebook naprosto vypálil rybník všem těmto službám a přivrátil na svou stranu snad všechny nebezpečí internetu.

    Facebook je pro nezkušeného uživatele (popř. mladého což né vždy musí být pravda) zlo, tráví na něm mrtě času a píše s cizími lidmi. Jak tomu zamezit? Šmírování, hmm úžasné, spíš bych řekl dítěti na co FB je a na co není (Je na pokec s kamarády které dlouho nevidíme, né na seznamení...). Ale že FB je nebezpečnější než zbytek Vámi uvedených služeb dle mého pravda určitě je.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).