Hlavní navigace

Názor k článku Nabízejí čaj proti parazitům. Podle inspekce je to podvod od Darkguard - Už v samotném textu jsou velice úsměvné relace,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2017 8:27

    Darkguard (neregistrovaný)

    Už v samotném textu jsou velice úsměvné relace, některé přímo lživé:

    Lživé:

    Vyjdou z vás tuny parazitů, což při lidské hmotnosti při hodně přehnané váze 120 běžného člověka kilogramů musí být asi zázrak, nebo neuvěřitelný kousek fyziky, na kterém nezačalo pracovat ještě ani NASA

    Při úmrtnosti, tedy přesněji počtu úmrtí 15 milionů ročně na parazity, si tento přípravek nekupujte, stejně vás nezachrání, neb při počtu obyvatel naší republiky cca. 10 milionů, a nakažení populace 97% je nepravděpodobné, že by jste se dožili Vánoc, takže vyhozený prachy, neb budeme jako republika vylidněni k 13. říjnu, nekdy kolem 17 odpolední.

    Přinejmenším sporné:

    Jinak dle složení, pokud vůbec je pravdivé, o čem se dá na dálku nejvýše polemizovat, obsahuje sušené byliny, jejiž celkový poměr a složení získáte nákupem v lékárně, či různých specializovaných čajovnách, případně drogeriích, a pokud je utvoříte přesně podle soupisu složení, jenž jsem možnost k nahlédnutí složení a poměrů vidět, že tento přípravek obsahuje, tedy prý obsahuje, tak se dostanete na částku přibližně 130-170 korun a trochu běhání po obchodech, a daný čaj, případně výluh si vyrobíte sám. Navíc s několika dodatky:

    Zaprvé budete přesně vědět, co v daném čaji máte, bez nebezpečí, že vám tam hodil nějakou sušenou, ... nemohu napsat co. Nebo přinejmenším toto nebezpečí bude menší, nebo minimalizované.

    V případě skládání tohoto čaje na míru z různých sáčků, jejichž běžná hodnota se pohybuje mezi 20-30 případně 50 korunami, často získáte množství, jenž vám při výsledné gramáži všech surovin stačí na sestavení 2-4 obdobných balení, takže za vaši investici cca. 170 kč si sestavíte 2-4 balíky jenž by vás stály kolem 900 kč.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).