Hlavní navigace

Názor k článku Na co sbalit ženu. A na co ani náhodou od Laikov - Tenhle článek je naivní kravina. Polovina mých kamarádů...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2011 10:59

    Laikov (neregistrovaný)

    Tenhle článek je naivní kravina. Polovina mých kamarádů jsou chudí a oškliví, druhá polovina krásní a bohatí. Jedna polovina má s "balení" holek velké potíže, ta druhá vůbec žádné. Tipněte si která! :-P

    Ve svých 25 letech mám jen jediný důvod pro balení holek: Sex. Všechno ostatní jsem schopnej a zvyklej si dělat úplně sám. Protože z vlastních zkušeností vím, že holky nedokážou poskutnout jako: podpora, porozumění, pomoc atd. Jen sex.

    Jsou to jen vypočítavý mrchy, který vás lehce vyměněj za někoho jinýho, když už jim nemáte co nabídnout, nebo jim jinej nabídne víc. Nedělaj vůbec nic, jen čekaj co uděláte vy, protože vy jste přece kluk! Kluk se musí snažit, on musí být furt tím aktivním a něco dělat a vymýšlet, poskytnout holce co chce a potřebuje... A holky, ty nemusej nikdy nic, protože jsou holky.

    Kdyby všichni chlapi nejdenou přestali "balit" holky a stejně jako holky by čekali na aktivitu toho druhého, tak by lidstvo vymřelo. Nebo by se spíš rozmnožovalo uměle, protože "feministický žvásty".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).