Hlavní navigace

Názor k článku Na českém trhu je nebezpečné MMS od Sten - http://www.vitalia.cz/clanky/na-ceskem-trhu-je-nebezpecne-mms/nazory/42468/ To jste si spletl korelaci s kauzalitou vy. To,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 5. 2015 12:45

    Sten (neregistrovaný)

    http://www.vitalia.cz/clanky/na-ceskem-trhu-je-nebezpecne-mms/nazory/42468/

    To jste si spletl korelaci s kauzalitou vy. To, že se to děje desetitisícům (ehm?) lidí po požití MMS (korelace), neznamená, že za to opravdu může MMS (kauzalita). Psal jsem tam i jiné příklady, kdy se něco děje pro velké množství lidí určitého typu, aniž by za to mohla ta jejich charakteristika.

    My se zde bavíme o léčení.

    My se zde bavíme o tom, jak je MMS (ne)bezpečné. Vzhledem k tomu, že i vy ve svých příspěvcích doporučujete to brát preventivně, tak by to asi mělo taky být bezpečné.

    Jenže při inhalaci dochází k přímému př́enosu do krve na rozdíl od konzumace

    Jak čeho. Třeba inhalovaný hydroxid sodný přechází do krve výrazně méně, než když ho sníte. Proto studie inhalace a pozření jsou dvě naprosto odlišné věci.

    I přesto, jaký je ClO2 dle vás a dalších odpůrců šílený zabiják, po PŮL ROCE PERMANENTNÍHO VDECHOVÁNÍ nebyly pozorovány ŽÁDNÉ negativní následky.

    Opět, jde o více než stonásobně menší dávky, než u kterých se s MMS vůbec začíná. Přímo v té studii máte odkazy na studie, kde se použily deset- a víckrát větší dávky a výsledek byl dost špatný i po krátké době.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).