Hlavní navigace

Názor k článku MMS je v prvé řadě byznys od Alenn - Poslední studie co mě zaujala byla v africe...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2014 18:14

    Alenn (neregistrovaný)

    Poslední studie co mě zaujala byla v africe společně s červeným křížem kdy mms dokázalo zbavit malárie 154 lidí behem 12-24 hodin a vše potvrdili testy, byly přítomní 3 nezávislí kameramani každý odjinud. Když zřejmě někdo od farma postrašil vedoucího regionu od ČK, tak i přez to, že VE VIDEU byl zástupce ČK a doporučoval další prozkoumání, tak obrátili svoje tvrzení a zřekli se svých zaměstnanců a tvrdí doteď, že takové testy nikdy neproběhli. Neviním je z toho, přeci jenom ČK získává od někoho velkou zásobu léků a přijít o ně, tak můžou odjet.

    Autora tohoto článku bych označil jako nespolehlivého. MMS není savo (clornan) ale chloritan, tudíž nemá cenu číst celý článek a rovnou vím, že je to hlupák, který něco obšlehnul z netu bez nastudování.

    První co se mi na MMS líbí je to, že na tom nikdo nemůže vydělat jelikož je to volně k dostání od mnoha výrobců. A odměny Jimovi Humblovi jdou až v případě, že se dotyčný rozhodne po vyléčení sám něco darovat, což by mělo být všude. Po zásluze odměněn!

    To, že se pokaždé najdete nějakýho zm*da co obírá hloupé lidi je věc druhá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).