Hlavní navigace

Názor k článku MMS je v prvé řadě byznys od Opatrný v hodnocení - MMS neznám, neznám nikoho kdo by ho zkoušel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 5. 2013 10:23

    Opatrný v hodnocení (neregistrovaný)

    MMS neznám, neznám nikoho kdo by ho zkoušel aplikovat, ale...

    Nebyl bych hned tak odsuzovačný. Tato látka vzásadě spadá do stejného rámce použití jako Dichloracetát sodný (DCA), kyselina skorbová, Thiamin, Niacin,... tedy do metod orthomolekulární medicíny.

    Lidí zabývajících se tímto odvětví medicíny je velmi málo. Veřejně praktikujích léčbu na lidech ještě méně.
    Přitom výsledky jejich práce jsou doslova zázračné a skutečná cena vynaložená na léčbu minimální.

    Lidé jsou opravdu schopni se naučit potřebné postupy a provést samoléčbu. Což je v současnosti nutnost, protože těžko budete dojíždět několikrát týdně, mnohdy dlouhodobě, tisíce kilometrů pro další potřebnou dávku. To vás nemoc, únava a stress dříve zabije. Nebo se necháte hospitalizovat ve velmi drahých klinikách či po hotelích.

    Myslím, že určité části z těchto lidí lidí (těm kteří si tuto léčbu aplikovali vhodně a správně - nevyvracím tedy případnou módnost a mnohdy zbytečnost podávání MMS, DCA a spol.) budou ostatní lidé jednou vděční za jejich prakticky získané zkušenosti o které se podělili.
    Farmaceutický průmysl by nejradši prosadil zákaz dostupnosti podobných látek (přestože jde mnohdy o látky naprosto neškodné, vzhledem k tomu co nás jinak běžně obklopujeme a jsme mnohdy nuceni to přijímat v potravě a vzduchu), když by se mu to vyplatilo tak jen kontrolované podávání (zde je mnohokrát v praxi prokázané riziko nevhodného a nedostatečného dávkování, ze kterého se navíc lékaři nikdy nepoučili) za předraženou cenu. Se současným byznisem by to bylo naprosto nesrovnatelné, i tak souhlasím že lidi jsou prostě hyeny.

    Ohledně homeopatie, použití javorového sirupu je podobná skepse i vlna šílenství. Prý byl konečně potvrzen princip homeopatie a je to zdá se opravdu tak jak mnoho lidí předpokládalo, no a vidíte přesto tu bude stále množství neznámých. Nikdy nic není uzavřeno ani trvale odsouzeno k neužití. Nechte lidi ať si dělají co chtějí. Klidně i otrávit se, to prostě k životu patří. Naopak se nesmíte divit pokud vás (určité hlavy pomazané, radši nepsáti čím) někdo probodne nožem, či přetáhne po hlavě klackem, protože se mu pletete do života. Taková událost je naprosto korektní a neodsouzeníhodná.

    Doporučil bych všem čtenářům, lidem, pokud by naznali že pomáháte farmaceutickému průmyslu v jejich omezování přístupu k inforormacím a účinným látkám (netvrdím že to článek dělá) aby vám to dali najevo, případně váš server přestali na protest navštěvovat úplně. Stejně se zde nedozvědí žádné praktické využití ani nezískají odkazy na hodnotnější weby.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).