Hlavní navigace

Názor k článku Masové očkování potřebuje neočkované a jiné paradoxy od Taky skoro doktor - Vezmu to postupně. Když napíšu, že některým lidem, kteří...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2014 9:17

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    Vezmu to postupně.
    Když napíšu, že některým lidem, kteří mají problém s očkováním a s bezpečností vakcín na druhé straně vůbec nevadí jít na plast. operaci a nebo na piercing a že znám takové, vaše hysterická reakce je, že tvrdím o VŠECH odpůrcích, že jsou tetované barbíny a tím také o vás. Nezlobte se, ale v tom případě vás musím považovat za vztahovačného a kromě toho i mistra v překrucování.
    Když napíšu, že většina obyvatel nemá s očkováním problém a berou ho jako normální součást života, ale že jsou také lidé, kteří si chtějí užít svobody a demokracie, kterou před 25 lety nepoznali a najdou si za obětního beránka povinné očkování, neznamená to, že SE VYJADŘUJI S DESPEKTEM O ČESKÉM OBYVATELSTVU. Tu restrikci potřebují jen někteří "zpitomělí hledači pravdy".Je jenom dobře, že vás ústavní soud postavil tak trochu "mimo zákon", protože nerad bych se dočkal doby, kdy vaše infekční dítě nakazí jiné neočkované děti.
    Tak tedy shrnutí. Moje názory jsou určeny vám a všem podobně smýšlejícím zde na Vitalii.
    Pro tu normální většinu národa je to tady více než nezajímavé.
    VB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).