Hlavní navigace

Názor k článku Masové očkování potřebuje neočkované a jiné paradoxy od JB - Jsem abnormálně vztahovačný? Tak si znovu přečtěte tento...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2014 0:33

    JB (neregistrovaný)

    Jsem abnormálně vztahovačný? Tak si znovu přečtěte tento svůj příspěvek:
    http://www.vitalia.cz/clanky/masove-ockovani-potrebuje-neockovane-a-jine-paradoxy/nazory/32990/
    Snad nechcete tvrdit, že věta ÚČEL SVĚTÍ PROSTŘEDKY byla jen takovým obecným povzdechem, který se mnou neměl nic společného. Když jsem naznačil, že já existečně vůbec nejsem závislý na tom, jestli se bude více nebo méně očkovat (na rozdíl od vás), začal jste chrlit fabulace o mém spojení s homeopaty atd.

    A kdo se vyhýbá přímé odpovědi? Podívejte se na své příspěvky! Kdy jste vy naposledy přímo odpověděl na položený dotaz?

    Já vám ale odpovím. Opravdu si nemyslím, že přijdu na nějaký převratný objev v medicíně. Ani to nikdy nebylo mým cílem, ani jsem nikde o takovém cíli zde nepsal. To vše se zrodilo opět jen ve vaší bujné fantazii.

    Já tady hledám odpověď na logické otázky, abych se správně rozhodl ohledně očkování svých dětí. Možná kdybyste byl skutečný zastánce očkování, dokázal byste na ně smyslupně odpovědět a rozptýlit pochybnosti takových rodičů jako jsem já. Zatím tady ale působíte jako hysterka, která útočí na všechny, kdo si dovolí napsat kritický názor na očkování. Neuvědomujete si, že svým plácáním, vykroucením a osobními útoky jen posilujete dojem, že na straně očkování prostě žádné logické argumenty nejsou.

    Anebo nás přesvědčte o tom, že lékař a praktik v oboru očkování dokáže bez vytáček a úhybných manévrů přímo odpovědět aspoň na jednu z mnoha pochybností, které jsou naznačeny v článku. Například:

    Proč je nejlepší nacpat vakcínu proti zarděnkám do VŠECH ročních miminek? Jde přece v první řadě o prevenci zarděnkového syndromu, čili dává smysl chránit především budoucí maminky. Není mnohem spolehlivější ochranou prodělat zarděnky v dětství a získat tak přirozenou imunitu a u ostatních děvčat, které nemoc neprodělaly, provést očkování až v pubertě?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).