Hlavní navigace

Názor k článku Masové očkování potřebuje neočkované a jiné paradoxy od JB - To mi řekněte vy, jako zastánce původní studie,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 2. 2014 11:02

    JB (neregistrovaný)

    To mi řekněte vy, jako zastánce původní studie, jestli se jedná o relevantní data, anebo je vzorek dat příliš malý, případně špatně zvolená metodika.

    Já pouze tvrdím, že čísla neodpovídají závěrečnému shrnutí. Podle mě má studie tak zásadní nedostatky, že ji nelze považovat za důkaz toho, jestli má nebo nemá očkování vliv na ostatní nemoci.

    Podle vás tady skupina odmítačů vymyslela studii, která je nejednoznačná a tak je to trapas. Ale to jste to převrátil naruby. Ostuda je to na druhé straně. Uvedená studie je příkladem toho, jak ubohé materiály slouží k vymývání mozků pediatrů a dalších zdravotních pracovníků, na které dnes rodič narazí.

    Vy se tady snažíte prezentovat jako jediný rozumný, osvícený vzdělanec mezi hloupými odmítači. A my vám za to děkujeme. Ta problematika není jednoduchá a je potřeba zamýšlet se i nad protiargumenty. Škoda, že do vašich plamenných obhajob očkování prosáknou skutečné argumenty jen zcela výjimečně. Převažuje sebechvála a reklama na cestovní medicínu, která vás nejspíše živí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).