Hlavní navigace

Názor k článku Masové očkování potřebuje neočkované a jiné paradoxy od Radush07 - V letech 2003 - 2007 běžela v Německu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 2. 2014 15:03

    Radush07 (neregistrovaný)

    V letech 2003 - 2007 běžela v Německu velká kampaň organizovaná Robert - Koch Institut ( je to německý spolkový ústav pro kontrolu a prevenci chorob, který dává doporučení pro očkování ) na zjištění zdraví německé mládeže. Předtím proběhla velká kampaň, aby se přihlásili rodiče a jejich děti, bylo to všeobecně známo, že něco takového běží. Pro studii byl vytipovaný reprezentativní vzorek přes 17.000 něm. dětí ve věku od 0 - 17 let. Šlo o nejrozsáhlejší studii tohoto druhu, neboť na jedno dítě připadalo až 1.500 dotazů a tedy i odpovědí, na celou studiu vycházi přes 20.000.000 dat ke zdraví dětí. Otázky byly i k očkování, a nejen či bylo očkování, ale i jaké a kolikrát.
    Jedna softwaerová odbornice, informatička a matematička a zároveň kritička očkování pak materiály odkoupila. Bylo sice očekávání, že neočkované děti budou trošku zdravější, ale že ten rozdíl u bude tak vysoký, to vůbec netušili, takže ona sama ze statistiky použila pojem pro tyto rozdíly jako vysoce signifikantní rozdíl.
    Očkovaná děti měly několikrát častěji všechno možné od alergií , ekzémy, skoliózy, brýle, hyperaktivita, ADHD, záněty středního ucha, záněty plic ..., každopádně vyšlo z toho, že neočkované děti jsou zdravější.
    Podívala se i na nemoci, vůči kterým se očkuje, měli tam např. neočkované děti 10 % spalničky, ale i 6 % očkovaných , příušnice 6 % neočkovaných , ale i 3,9% očkovaných , zarděnky mělo 10 % neočkovaných , ale i 7,8 % očkovaných ...
    Institut ji napadl, že nesprávně vyhodnotila data, resp. použila nesprávnou metodu, na což je ona oficiálně vyzvala, že čeká, že jí to vyvrátí. Institut chtěl v této věci sám udělat vlastní studii a do konce roku 2010 ji zveřejnit .... dosud nebyla takováto studie zveřejněna.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).