Hlavní navigace

Masové kuličky z IKEA si nově objednáte online. Za půl hodiny je máte doma

Sdílet

 Autor: Ikea
Oblíbené švédské kuličky z IKEA je nově možné objednávat prostřednictvím aplikace či webu dovozové služby Wolt. Ve středoevropském regionu půjde o první spolupráci společností, které obě mají skandinávské kořeny.

Švédské speciality IKEA si od konce loňského roku mohou zákazníci v Praze, Brně a Ostravě objednat s dovozem až domů prostřednictvím finské platformy Wolt. V nabídce budou vybrané trvanlivé potraviny, včetně mražených masových i bezmasých kuliček, hot dog pro vegetariány či sušenky, bonbony nebo káva. Nábytek ani teplé jídlo vám ale Wolt nedoveze.

„Vnímáme, že zákazníci čím dál tím častěji nakupují online, a to i potraviny. Dlouhodobým cílem IKEA je nabízet různé možnosti pohodlného nakupování, a proto jsme se rozhodli spolupracovat s Woltem. V našem středoevropském regionu půjde o první spolupráci těchto společností, které obě mají skandinávské kořeny. Věříme, že bude úspěšná,“ říká Jakub Slavík, Food Commercial Leader IKEA Česká republika.

Objednávat můžete přes aplikaci i web Woltu

Wolt bude potraviny IKEA doručovat ze obchodních domů v Praze, Brně i Ostravě. „Spolupráce s řetězcem IKEA je skvělou příležitostí, jak dostat švédské speciality o krok blíž našim zákazníkům, a to rovnou ve třech městech republiky. O potraviny a speciality jiných kuchyní je na naší platformě tradičně největší zájem, takže věříme, že tuto novinku zákazníci ocení. Příjemným bonusem naší spolupráce je sdílení velmi podobných principů a hodnot, které nás se společností IKEA vzájemně pojí,“ komentuje Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku.

Galerie: Švédské kuličky z IKEA

Objednat si potraviny IKEA můžete přes Wolt jak v mobilní aplikaci, tak na webu www.wolt.cz. Cena dopravy se odvíjí od zvolené doručovací adresy – pohybovat se bude od 19 do 89 Kč. V aplikaci či na webu také zákazníci najdou předpokládanou dobu doručení. Ta je zpravidla kolem půl hodiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).