Hlavní navigace

Názor k článku Margarín se přestal vyrábět metodou ztužování od +++++++ěěěšč já - Tento článek se snaží propagovat rostliné margarýny. A tvrdí,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 11. 2015 22:22

    +++++++ěěěšč já (neregistrovaný)

    Tento článek se snaží propagovat rostliné margarýny.
    A tvrdí, že se rostliné tuky přestaly ztužovat.
    Jenže neztužené rostliné tuky jsou TEKUTÉ.
    Jelikož margarýn je zabalen stejně do kostičky jako máslo, tak je zřejmé, že tento článek lže.

    No, nad tou lží, že se přestalo ztužovat, mávnu rukou.

    Ale co to znamená jíst chleba s margarýnem?
    To je vlastně totéž, jako zapíjet suchý chleba olejem z láhve !!!!!

    Takže já si budu máčet chleba v oleji a to má být jakože zdravé?????

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).