Hlavní navigace

Názor k článku Mají muži čůrat vsedě? O prkénko přece nejde od Trident - Od chvile co muz zacne zvysovat vysku-tedy predevsim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2012 17:10

    Trident (neregistrovaný)

    Od chvile co muz zacne zvysovat vysku-tedy predevsim v puberte, tak nad mocenim v sede zacne premyslet. Zejmena od chvile kdy vyska dosahne urciteho bodu, pri nichz je slozite zamerovat cil. Diky feministicke eurolobby jsou navic zachodove misy nizke a male, takze nemusite mit problem s prostatou ani fyziologickou deformaci penisu, aby jste pomocili okoli. Pokud mate nekde jeste starou misu tak si pomerte ten rozdil jak se ty rozmery zmenily.
    Dalsi technicky problem pri moceni ve stoje vznika kdyz nechcete aby o vasem ukonu vedelo pres dvoje dvere pul kancelare.
    Budto udelam kraval a smirim se s tim ze o mych mocicich aktivitach bude vedet i okoli a nebo opru proud o okraj misy. Zde vznika ale rozptylovani moce od okraje pod prkynko a na mista ktera nejsou v oplachove zone. Casto to strika i z misy ven takze tento postup je neohleduplny a nehygienicky.

    A proto z praktickych duvodu tedy mocim v sede a pokud to jde tak ve stoje. Jsem ohleduplny k sharovanemu wc a stvou mne lidi kteri kvuli naroubovanemu klukovskemu egu(chlapi v sede necuraji) obechcavaji sdilene zachody.
    Ano zbytkova moc po moceni v sede je problem. Prakticky dojde k ucvrnknuti po moceni v sede.

    Nezbyva nez dodat ze pisoary by mely byt beznou soucasti soukromych i verejnych wc. U tech verejnych hlavne s kabinkou. Chlap chce taky pri moceni soukromi. Stydlivy mechyr je zalezitosti muzu i zen takze neni za co se stydet(trochu mi to prijde jako axiom;).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).