Hlavní navigace

Lidl stahuje krájená rajčata. Mohou v nich být plasty

3. 8. 2018

Sdílet

 Autor: Lidl
Společnost Lidl preventivně stahuje krájená rajčata v plechu. Není vyloučeno, že by se v nich mohly vyskytovat plastové částice.

Řetězec Lidl z důvodu preventivní ochrany spotřebitelů stahuje z oběhu výrobek „Italiamo“ Krájená rajčata s bazalkou. Není vyloučeno, že by se ve výše uvedeném výrobku mohly vyskytovat plastové částice. „Z důvodu možného poranění při konzumaci je zákazníkům doporučeno tuto informaci brát vážně a uvedený výrobek nekonzumovat,“ stojí v oficiálním upozorněním vyvěšeném na webu Lidl.cz.

Dotčený výrobek:

„Italiamo“ Krájená rajčata s bazalkou 425 ml

Datum minimální trvanlivosti: 31. 12. 2020

Šarže: L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224

Tento výrobek byl prodáván v prodejnách společnosti Lidl, avšak aktuálně by se v prodejnách jimž neměl nacházet, byl stažen. V případě, že jste uvedený výrobek zakoupili, můžete jej vrátit do jakékoli prodejny Lidl. Peníze vám budou vráceny i bez předložení pokladního dokladu.

Ostatní rajčata jsou v pořádku

Stahování se týká pouze výrobku „Italiamo“ Krájená rajčata s bazalkou 425 ml s datem minimální trvanlivosti 31. 12. 2020 a šarží L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224. Ostatní výrobky prodávané v prodejnách Lidl, včetně výrobků značky „Italiamo“, nejsou tímto opatřením dotčeny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).