Hlavní navigace

Zítra v Praze otevře lékárna, která se specializuje na konopí

3. 10. 2012

Sdílet

 Autor: Copyright (c) 123RF Stock Photos
Masti proti lupence nebo akné, ale také kosmetické prostředky nabídne první konopná lékárna. Součástí servisu bude i poradenství.

Nejen klasické lékárny, ale také jednu konopnou mohou od 4 října navštívit obyvatelé metropole. V Obchodním centru Letňany v 15 hodin slavnostně otevírá obchod, kde bude kromě konopných produktů k dispozici také tým odborníků, kteří budou mít za úkol informovat o zdravotních účincích konopí. Jako bonus dostane prvních 100 zákazníků dárek.

V první konopné lékárně se bude prodávat široké spektrum produktů určených k prevenci a také k potlačení příznaků široké řady nemocí. „Naším cílem je vrátit výrobky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Otevření na tak frekventovaném místě je pro nás cesta, jak toho dosáhnout. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotních problémů díky účinným cannabinoidům. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí,“ uvádí hlavní důvody otevření Jiří StablaKonopnyshop.cz.

Vedle konopné kosmetiky a prostředků z léčivého konopí zde budou k mání také potravinářské nebo textilní produkty. Zejména řada značky Carun, do které patří konopné semínko a konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Dále konopný olej a konopné mýdlo. Prodejna bude dostupná i pro tělesně postižené.

Konopí a produkty jako mast či olej pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí podle Jiřího Stably nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky.

Přečtěte si: O konopí je lepší říkat celou pravdu

Čtěte SPECIÁL:

Nepůjde však jen o prodej konopných produktů, ale i o osvětu, odborný výklad k čemu konopí užívat a jakým způsobem. Denně bude k dispozici tým poradců, který všem příchozím nabídne řadu důležitých zkušeností i zajímavostí nejen z oblasti medicíny.

Prodejnu Konopnyshop.cz najdou zájemci v OC Letňany, Praha 9, v přízemí vedle pokladen Tesco, otevřeno má být každý den od 9 do 21 hodin.

Zdroj a více informací http://www.konopnyshop.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).