Hlavní navigace

Názor k článku Kvalita kávy je jedním z měřítek dobré restaurace od paja - Úpný souhlas. Tady si každý hraje na odborníka...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2013 10:04

    paja (neregistrovaný)

    Úpný souhlas. Tady si každý hraje na odborníka a pak si napíše na poutač před kavárnu presso a laté. A to ani jedno nic neznamená - tedy ne do kavárny. Latte je italsky prostě mléko, nic míň, nic víc.
    My si myslíme, jak máme nejlepší pivo a jak ho jinde neumí a jak ho mohou pít a že někde neumí knedlíky atd. Ale zrovna tak mi neumíme udělat kávu, pizzu, těstoviny sýry, buritto, čínu... I když si myslíme, jak to umíme. Děláme jen něco, co nám tak nějak chutná, ale ne tak jak to má být.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).