Hlavní navigace

Názor k článku Konec homeopatie v Čechách? Ministerstvo prý ruší placebomedicínu od občan - No vy jste báječný. Na auto potřebuji certifikát,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2014 16:35

    občan (neregistrovaný)

    No vy jste báječný. Na auto potřebuji certifikát, protože by mohlo způsobit škodu. Omyl tu škodu způsobí řidič. Mít certifikát na to, že léčím lidi mně připadá mnohem logičtější, než mít certifikát na řízení bagru.
    Vy prostě nechcete připustit, že takový homeopat může napáchat větší škodu než např. ten řidič. Ta paralela se přímo nabízí i včetně toho, že jsou řidiči slušní a méně slušní, šikovní a méně šikovní. Všichni to ale mají posvěcené státem. Nikdo vám nebere, že se můžete léčit jak chcete. Vám dokonce může být úplně jedno, že si homeopat bude muset sehnat papír. Vy byste vlastně měl být rád, že vás neléčí šarlatán, ale vzdělaný člověk.
    Svobodně si dýchejte a souložte, proti tomu nikdo nemůže nic mít. To vše děláte pro sebe a za sebe. Až jednou auto nabouráte jako certifikovaný řidič, určitě ho svěříte raději do rukou vyučeného automechanika a ne nějakého všeuměla od vedle.
    O

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).