Hlavní navigace

Názor k článku Koalice pro podporu očkování aneb Jak v ČR běžně vypadá zákulisí nezávislosti od Autor - U nás na studiích se vždy říkalo. "Svatá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 11. 2015 8:16

    Autor (neregistrovaný)

    U nás na studiích se vždy říkalo. "Svatá prostato!"

    Naše malé nakladatelství vědecké literatury, jako tunel na vyvádění peněz z téměř nemajetného spolku? A IQ nad 40 by tady trošku nepomohlo? Pokud bych potřeboval peníze ze sdružení, vyplatím si je jednoduše přímo za nějakou činnost. Dělám toho opravdu hodně. Dokonce bych si to i zasloužil. Zatím jsem byl jako soukromá osoba vždy pouze jeho dárcem. Naše nakladatelství je také dárcem spolku. Máme z něj trošku prostředků na nahánění takových, jako jsou zaměstnavatelé TSD, což zjistíte právě na transparentím účtu. Můj otec je také dárcem spolku a pan kolega místopředseda také. Děláme si své věci proti komerčnímu šmejdu, za své peníze. Používám k tomu i peníze od Vitalie. Za 3 články můžeme podat jednu další žalobu. Jsme určitě velice divní lidé, to nepopírám. Jsem za tu podivnost u svých nejbližších spolupracovníků a přátel velmi vděčný a velmi rád. Hrušky však... žádné nejsou. Asi se s tím ale nedokážete smířit.

    Nicméně máte pravdu, je mi jedno, co si o mne myslí podobní lidé. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Dospělí lidé s tím musí být už všichni samozřejmě srovnaní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).