Hlavní navigace

Názor k článku Když už OU!, tak pouze jedna šarže hexavakcíny od Separatisté - Jenže to je jen jeden názor, podstrčený vám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2014 9:15

    Separatisté (neregistrovaný)

    Jenže to je jen jeden názor, podstrčený vám dochtory. K nám domů a do naší blízkosti například nesmí nikdo kdo byl nedávno očkován proti nějaké infekční chorobě. Například chřipce. Ale protože neočkujeme a odmítáme se těmi sračkami už zabývat i v budoucnu a rozlišovat mezi živou vakcínou (což je dnes vzácnost, ale i tak bývají vakcíny kontaminovány kde čím) a tím zbytkem pro co nelze mít ani slušné pojmenování, nesmí k nám nikdo nedávno očkovaný a nikdo kdo vypadá nemocně (třeba i po čtvrt roce).

    Sami máme s divnými nemocemi po očkování zkušenost, nevěříme že to proti čemu se očkuje člověka naopak nenakazí. O selhání imunitního systému který pak nezvládne to co běžně držel v patřičných mezích mezích nemluvě. Zda kvůli otravám nebo přetížení je jedno.

    Táhněte od nás očkovanci dál. Klidně i do horoucích pekel , kam beztak patříte, když jste se rozhodli nevěřit Bohu a vašemu imunitnímu systému!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).