Hlavní navigace

Názor k článku Když už OU!, tak pouze jedna šarže hexavakcíny od JB - Pane Chrzi, téma článku je kritika vyjádření oficiálních...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 9. 2014 17:13

    JB (neregistrovaný)

    Pane Chrzi, téma článku je kritika vyjádření oficiálních představitelů. Jedna z mála věcí, na které se s nimi autor shodne, je vyloučení alergické reakce jako příčiny úmrtí. Z jakých zdrojů čerpáte vy, když rozvíjíte úvahy o alergické reakci jako příčině?

    Abych vás jen nekritizoval, pěkně jste napsal předposlední odstavec. Sám jste si rozhodl o některých očkováních a v některých případech jste se přizpůsobil rozhodnutí úřadů, abyste se nemusel omezovat ve svých cestovatelských ambicích. Souhlasím, že to právo rozhodnout se náleží každému z nás. A že k tomu rozhodnutí potřebujeme informace.

    Vy jste se asi rozhodoval na základě informací od nějakých ODBORNÍKŮ. A právě vyjádření odborníků jsou zde na pranýři, protože jsou prokazatelně zavádějící. Jak si můžete být jistý, že se rozhodujete ROZUMNĚ, když oficiálně uznávaní odborníci nás neinformují objektivně?

    Nechcete náhodou objektivní posouzení po stejných odbornících, kteří stojí za vydáním tohoto vyjádření?
    http://www.ockovaniprokazdeho.cz/2013/09/ceska-lekarska-komora-povazuje-odmitani.html
    Když někdo (např. ČLK) zjednoduší celou problematiku přínosu očkování na ANO/NE, nepřipadá vám to jako uvažování ODE ZDI KE ZDI?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).