Hlavní navigace

Názor k článku Když už OU!, tak pouze jedna šarže hexavakcíny od Blanci - Dobrý den, dovolím si začít citací autora: "Mocní zastánci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 9. 2014 1:44

    Blanci (neregistrovaný)

    Dobrý den,

    dovolím si začít citací autora: "Mocní zastánci očkování se bojí a obávají, že tato informace by mohla být zneužita proti jejich zájmům. A to je pravda. Zcela však opomíjejí, že toto zneužití může účinně proběhnout v podstatě pouze proto, že tady sami ve svůj prospěch zavedli vysoce manipulativní „systém“ informování veřejnosti o očkování. Systém založený na polopravdách, na reklamních technikách působení příběhů (jak nešťastný pan Petr ochrnul po klíšťové encefalitidě) na vysoce nekorektním umělém vytváření potřeb a na různých jiných komunikačních tricích které se vyučují v rámci oboru marketingové a komerční komunikace, ale které nemají co pohledávat v humánní medicíně. Veřejnost je z těchto technik dlouhodobě už tak „zblblá“, že si informaci o pozorovaném úmrtí dítěte do 4 hodin po očkování neumí dát do kritických souvislostí. Nikdo to totiž veřejnost neučí a dlouhodobě ji k tomu nikdo nevede."

    Můžu odpřisáhnout na svou vlastní čest, že jsem v médiích o tomto konkrétním příběhu nečetla a neslyšela ani slovo (TV nesleduji). To opravdu nikdo, ani bulvár, prostě fakt nikdo nezveřejnil nic o úmrtí dítěte na hlavní straně tak, aby to mohl přečíst/vidět/sly­šet každý občan ČR???

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).