Hlavní navigace

Názor k článku Když oběhnete lékárny, ušetříte desítky korun od Patrik Chrz - Tak pro jednorázový nákup se to určitě nevyplatí,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 4. 2012 18:34

    Patrik Chrz

    Tak pro jednorázový nákup se to určitě nevyplatí, ale pokud někdo pravidelně bere nějaké léky, tak určitě není špatný nápad vyčíhnout si, která lékárna má nižší ceny. A že někdy jsou ty rozdíly opravdu vysoké. Kupoval takové tyčinky na afty a cena se pohybovala od 99 Kč do 170 Kč.

    Navíc není třeba vysloveně obtelefonovávat spoustu lékáren, jak jsem psal ve předešlém příspěvku, hodně už jich je na Internetu a není tak problém porovnat ceny např. přes Heuréku. No a pokud má daná lékárna v daném městě i výdejnu, tak není co řešit.

    Je to o prioritách. Stejně tak si můžu otevřít účet u banky, kterou mám nejblíže, protože přece nebudu řešit 100 Kč měsíčně za poplatky spojené s účtem, pojištění taky vezmu u pojišťovny, která mi přijde jako první pod ruku (i když tady mnohem víc, než na ceně, záleží na pojistných podmínkách) a vzít první tarif, který mi nabídne mobilní operátor. Ale i tito lidé mohou být rádi za ty, kteří řeší i tyto malé částky, protože pomáhají udržovat jakous takous konkurenci na trhu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).